Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги имам 164-ка 96 година продавам я на части , мотора е 2.0тс , сива на цвят, пускам я тука щото нямам време за обява, ако някои нещо иска нека ми звънне 0885 373 585 ! от Варна съм !

Comment

• От днес си имам нова аномалия с километража.1 седмица не работеше, а от тази вечер проработи, но отчита с 20-30км повече. Карам със 100 той отчита 120 от време на време скача на 140.На първа се движа с 50 на 1200 оборота. Абе общо взето си прави каквото си иска.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Вътре платката прегледа ли ?
        Лош контакт някъде по платката , елементи със странни (неестествени) цветове ??
        Ако има от къде да вземеш работещо табло за консултация по замерването на електрониката !!!

При 33-ките гори един транзистор вътре , нищо чудно и при нашите да е подобен проблема .
        Талянска му раута .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Айдушко племе сме си ние ,тръгвам да слагам днес багаж в багажника и какво да вида пластмасата дето е ключалката на нея счупена,някой се е мъчил да отвори капака,забил е отверка и е откършил парче от нея и като е видял ,че оттам нестава е напъвал капака отдолу, странно как патрона за ключа е непокътнат, аман от един месец съм в София и веднага се опитаха да я разбият .Само немога да рзбера къде е станало това дали пред работата в преките на "Цат Иван Асен2" или в "Надежда" пред блока, че от седница несъм отварал багажника,както и да е смених пластмасата .
          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Е аз заради такива дребни, но много дразнещи поразии съм прежалил едни 40 лв. за паркинг...
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Вътре платката прегледа ли ?
              Лош контакт някъде по платката , елементи със странни (неестествени) цветове ??
              Ако има от къде да вземеш работещо табло за консултация по замерването на електрониката !!!

При 33-ките гори един транзистор вътре , нищо чудно и при нашите да е подобен проблема .
              Талянска му раута .
              Не съм го свалял още. Утре ще се занимавам с него.Имам едно старо табло, но то пък показва с 40км по-малко.Не знам какъв му е проблема на него.Гледам има потенциометърчета за регулиране, но не съм ги въртял.
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• някой знае ли какво е това болче вътре в тая дупчица,пробах с кви ли не отверки и не става,и не мога да го видя кво е !
                Attached Files
                Last edited by 164_td; d.m.y г., 17:28.

Comment

• Пробвай с фенерче да го осветиш и с огледалце.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от 164_td Покажи съобщение
                    някой знае ли какво е това болче вътре в тая дупчица,пробах с кви ли не отверки и не става,и не мога да го видя кво е !
                    По спомен беше шестограм 4 Ма бая съм раззглобил и вече ми се губят
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Колега от Благоевград,не пали 164 тд без капак за ангренажа!Пръска масло от всекаде и ш станеш на прасе!
                      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Малий голем кът са тия крикове за наще кораби, където видях обява 164 на части звънех и никъде няма

Нестига ,че немога да намеря крик а и снощи като се прибирах от работа нещо се строши по задното окачване като мина и през най-малката дупка със задна дясна гума нещо чука зверски , все едно някой бие с чук по купето, едната втулка на носача я смених но тази на шенкела несъм но се съмнявам от нея толкова силно да чука а да неби да е тампона на макверсона но като я натискам отгоре нечука.
                        Last edited by pitbull; d.m.y г., 20:12.
                        EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                        Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                        Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Ето какво се получава при неразумно каране!

Снимките са от преди 2 седмици на пътя м/у София и Кремиковци.
                          Attached Files
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Искрено се надявам да не е твоята, а от някаква катастрофа дето бях чел преди време.
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Радо, ти возиш ли още за Макметал?

Не е неговата, споко...
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Слава богу.

Не съм подновявал договора с тях, но ако имаш нужда нещо да го транспортираме, нямаш грижи.
                                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Working...
                                X